

Bayview Secondary School IB Diploma Programme May 2020 Exam Schedule



TUESDAY MAY 5						
MORNING SESSION		AFTERNOON SESSION				
	History HL Paper 1	1h	12:00 p.m. – 1:00 p.m.			
	History HL Paper 2	1h 30m	1:15 p.m. – 2:45 p.m.			

WEDNESDAY MAY 6						
MORNING SESSION			AF	TERNOON S	ESSION	
History HL Paper 3	2h 30m	9:00 a.m. – 11:30 a.m.				

THURSDAY MAY 7						
MOR	NING SESSION	AFTERNOON SESSION				
		Biology SL Paper 1	45m	12:00 p.m. – 12:45 p.m.		
		Biology HL Paper 1	1h	12:00 p.m. – 1:00 p.m.		
		Biology SL Paper 2	1h 15m	1:15 p.m. – 2:30 p.m.		
		Biology HL Paper 2	2h 15m	1:15 p.m. – 3:30 p.m.		

FRIDAY MAY 8							
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION				
Biology SL Paper 3	1h	9:00 a.m. – 10:00 a.m.					
Biology HL Paper 3	1h 15m	9:00 a.m. – 10:15 a.m.					

MONDAY MAY 11						
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION			
			Math SL Paper 1	1h 30m	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	

TUESDAY MAY 12						
MORNING SESSION			AF	TERNOON S	ESSION	
Math SL Paper 2	1h 30m	9:00 a.m. – 10:30 a.m.				

WEDNESDAY MAY 13						
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION			
			Economics HL Paper 1	1h 30m	12:00 p.m. – 1:30 p.m.	

THURSDAY MAY 14							
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION				
Economics HL Paper 2	1h 30m	9:00 a.m. – 10:30 a.m.	English Lit. HL Paper 1	2h	1:00 p.m. – 3:00 p.m.		
Economics HL Paper 3	1h	10:45 a.m. – 11:45 a.m.					

FRIDAY MAY 15							
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION				
English Lit. HL Paper 2	2h	9:00 a.m. – 11:00 a.m.	Chemistry SL Paper 1	45m	12:00 p.m. – 12:45 p.m.		
			Chemistry HL Paper 1	1h	12:00 p.m. – 1:00 p.m.		
			Chemistry SL Paper 2	1h 15m	1:15 p.m. – 2:30 p.m.		
			Chemistry HL Paper 2	2h 15m	1:15 p.m. – 3:30 p.m.		

MONDAY MAY 18 - Victoria Day							
MORNING SESSION			AF	TERNOON S	ESSION		
Chemistry SL Paper 3	1h	9:00 a.m. – 10:00 a.m.					
Chemistry HL Paper 3	1h 15m	9:00 a.m. – 10:15 a.m.					

WEDNESDAY MAY 20						
MORNING	AFTERNOON SESSION					
		Physics SL Paper 1	45m	12:00 p.m. – 12:45 p.m.		
		Physics SL Paper 2	1h 15m	1:00 p.m. – 2:15 p.m.		

THURSDAY MAY 21						
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION			
Physics SL Paper 3	1h	9:00 a.m. – 10:00 a.m.	French B SL Paper 1	1h 15m	12:00 p.m. – 1:15 p.m.	

FRIDAY MAY 22					
MORNING SESSION			AFTERNOON SESSION		
French B SL Paper 2	1h 45m	9:00 a.m. – 10:45 a.m.			
Listening Comprehension		(45 min)			
Reading Comprehension		(1 hour)			